cultuurtheater De Witte Lely, werkelder huren
cultuurtheater de witte lely, werfkelder huren
de witte lely utrecht
de witte lely utrecht

De Witte Lely organiseert

ClubSeventy een exclusieve vriendenclub voor mannen en vrouwen. Een ontmoetingsplaats voor gelijkgestemden die houden van goede, herkenbare muziek uit de vorige eeuw met thema’s zoals jazz, blues, soul, croon en dixieland.

De ClubSeventy concerten in cultuurtheater “De Witte Lely” zijn toegankelijk voor maximaal 70 bezoekers. De toegang wordt verleend aan leden op basis van een reservering en is persoonlijk. Bij binnenkomst ontvang je gratis een kopje koffie, thee of bronwater. Ook staan er tijdens het concert gratis borrelnootjes op de tafels en bieden we na afloop van het concert je snacks aan. De concerten beginnen om 20.00 uur en bestaan uit sessies van 2x 35 minuten met een pauze van half uur. Na afloop van een concert is er een Meet & Greet met artiesten. Omdat ClubSeventy ook een ontmoetingsplaats voor clubvrienden wil zijn, is er na afloop van een concert in een fijne ambiance en onder het genot van een goed glas na te praten. De bar is open tot 24.00 uur.

Hoe en wanneer?

Het jaarprogramma heeft een vaste agenda met 6 regulieren concerten. Elke 3de donderdag in de maanden februari, maart, mei, september, oktober en november vinden deze concerten plaats. Optioneel is een zondagmiddag zomerconcert. Gasten zijn zeer welkom. Als lid kunt je ook je partner of vriend inschrijven als gast bij een concert.

Lidmaatschap

Na je aanmelding voor een lidmaatschap op onze site laten we je binnen 2 weken weten of je inschrijving is geaccepteerd. Vervolgens verzoeken we je het lidmaatschap van € 138,00 per jaar te voldoen waarna je toegang krijg op het besloten gedeelte van onze website. Een lidmaatschap is persoonlijk en wordt geregistreerd op basis je e-mailadres. Voor een lidmaatschap moet je minimaal 7x7 jaar oud zijn. Een lidmaatschap is geldig voor een jaar en wordt automatisch verlengd. Opzeggen kun je uiterlijk tot een maand voor het aflopen van het kalenderjaar.

 Voor een impressie

 klik hier >