top of page

De Witte Lely organiseert

ClubSeventy een exclusieve en een besloten club. Een ontmoetingsplaats voor gelijkgestemden die houden van goede, herkenbare muziek uit de vorige eeuw met thema’s zoals jazz, soul, croon, chansons e.d.

De naam ClubSeventy is ontleent aan de 70 zitplaatsen in het theater en  de 7  activiteiten die er jaarlijks worden georganiseerd. De concerten, met gerenommeerde arties-ten, beginnen om 20.00 uur en duurt 70 minuten met een pauze van half uur.

 

Na afloop is er een Meet & Greet met de artiesten en kun je ook nog in de fijne ambiance van ons NewYork Jazzclub café tot de kleine uurtjes blijven zitten om nog wat na te genieten.

Hoe en wanneer?

Het jaarprogramma heeft een vaste agenda met 6 regulieren concerten. Elke 3de donderdag in de maanden februari, maart, april, september, oktober en november vinden deze concerten plaats. Optioneel is een zondagmiddag zomerconcert. Gasten zijn zeer welkom. Als lid kunt je ook je partner of vriend inschrijven als gast bij een concert.

Lidmaatschap

Na je aanmelding voor een lidmaatschap op onze site laten we je snel weten of je inschrijving is geaccepteerd. Vervolgens verzoeken we je bijdrage van € 210,- per jaar te voldoen. Dit bedrag wordt naar rato aangepast op basis van de dan nog geplande concerten. Bij binnenkomst en na afloop van een concert bieden we je een gratis consumptie aan. We verwachten ook dat je een pasfoto up load voor de ledenpagina.

Na ontvangst van je contributie en je foto krijg je toegang tot het besloten gedeelte van onze website met o.a. de reserveerpagina.

 

Een lidmaatschap is persoonlijk en wordt geregistreerd op basis je e-mailadres. Een lidmaatschap is geldig voor een jaar en wordt automatisch verlengd. Opzeggen kun je uiterlijk tot een maand voor het aflopen van het kalenderjaar.

bottom of page