top of page

evenement.

cultuurtheater de witte lely, werfkelder huren
de witte lely utrecht
de witte lely utrecht

Foto's: Olga Simonenko

 

 

Kaartjes kosten € 7,50 inclusief gratis EP.

Pinnen aan de deur is niet mogelijk. Dat geldt ook voor drankjes aan de bar.

Inloop: 19.30 
Start concert: 20.00 
Locatie: De Witte Lely, Oudegracht 296 a/d werf, Utrecht

Entree: 
€ 7,50 inclusief gratis EP
 
vol = vol!

Op vrijdag 10 november zal Lizet haar eerste EP “Sprout” presenteren in de Witte Lely. Een EP met 4 persoonlijke nummers die gaan over opgroeien, vallen, opstaan en een nieuw begin. Tijdens deze release zal Catch the sparrow het voorprogramma verzorgen.

 

 

Over Lizet:

 

Lizet haar muziek is als water. Soms een eerlijke en duidelijke weerspiegeling. Soms een waas door rimpelingen. Met diepe stilte en scherpte zingt Lizet over haarzelf en over haar omgeving. Haar jazzy en folky gitaar- en pianospel ondersteunen haar verhalende teksten en haar warme en heldere stem. In de verte hoor je invloeden van Joni Mitchell, Jolie Holland en Feist.

 

Over Catch the sparrow:

 

Onder de naam Catch The Sparrow treedt de 21-jarige Suze Terwisscha op met haar eigen muziek, afwisselend met band of solo. Als een verhalenverteller in treedt ze in de voetsporen van voorbeelden als Joni Mitchell en Patti Smith. Haar muziek is een eigenzinnige mix van folk en jazz, waarbij ze beeldende teksten combineert met haar spaarzame, intieme pianospel.

 

Iedereen is welkom, maar plaatsen zijn beperkt. Kaartjes reserveren kan via de mail naar  music.lizet@gmail.com met als onderwerp “EP Release Lizet”. Schrijf in de mail hoeveel kaartjes je zou willen hebben. In een mail terug krijg je haar bankrekening nummer. Zodra er betaald is, kom je op de gastenlijst te staan.

Facebook; https://www.facebook.com/lizetmusic

LIZET

“SPROUT” EP RELEASE

SUPPORT: CATCH THE SPARROW

Blijf op de hoogte en meld je meteen aan voor de nieuwsbrief!

U bent aangemeld voor de nieuwsbrief.

bottom of page