evenement 1.

BELLA  ITALIA,  CULTUREEL THEATER DE WITTE LELY

 

De gedeelde passie van Chef kok Michael Hoogveld en muzikant Gerard Brohm voor lekker eten, goede wijnen, mooie muziek en fijne sferen heeft deze twee vrienden er toe gebracht om hun passie in conceptvorm samen te brengen onder de naam "De Klinkende Keuken”.

 

Na een aantal succesvolle try-outs in het zuiden van het land wordt nu Utrecht aangedaan. Met een serie van 6 thema-avonden zullen zij verspreid over een jaar hun kunsten vertonen in het culturele theater „De Witte Lely”. Iedere avond is weer anders waarbij de aangeboden gerechten door de muziekkeuze wordt bepaald. Deze eerste avond op 6 juni is in een Italiaanse mood met de muziek van de Fellini films als leidraad, live uitgevoerd door "Trio Liberdade”. Huub Muijsenbergh van Wijnkoperij La Persistance uit Breda tekent voor het Italiaanse wijnassortiment op deze avond en verzorgt tevens een proeverij van zijn wijnen.

 

Het arrangement van deze avond bestaat uit een welkomst hapje en drankje, door de avond heen een walking diner met fijne gerechten uit de Italiaanse keuken, een dessert en de beste Italiaanse koffie. U gaat, zit of staat daar waar u wilt, natuurlijk zijn er voldoende zitplaatsen. U bent welkom tussen 18.30 en 19.00 uur in een informele sfeer. Vanaf 19.00 uur wordt een begin gemaakt met het serveren van de gerechten en is er live-music.

 

home        evenementen        over ons        contact        ontmoet en doet

RESERVEREN

Uw bijdrage voor het diner en muziek op deze bijzondere avond bedragen € 65 p.p. Aan de bar besteld u zelf een mooi glas Italiaanse wijn, bier of frisdrank en rekent u aan het eind van de avond deze contant af, er is geen pinautomaat. Reserveren doet u door via het contactformulier de namen aan te geven van de personen die wij kunnen verwachten. Wij reserveren uw toegangskaarten voor een periode van 1 week.

 

BETALING

Wij verzoeken uw betaling van € 65,- p.p. maal het aantal personen waarvoor u reserveert per omgaande over te maken naar rekeningnummer NL94 ABNA 0482 2674 45 t.n.v. M.P.A. Hoogveld onder vermelding van uw naam en „Bella Italia".

 

Na ontvangst van uw betaling ontvangt u een bevestiging en een routebeschrijving. Er zijn voor deze avond zijn slechts 54 toegangskaarten beschikbaar dus wacht niet te lang, vol is vol.