top of page

do 16 feb

|

De Witte Lely

Boris van der Lek and the JazzFluencers

In februari gaan we gelijk stevig van start met het kwintet Boris van der Lek and the JazzFluencers. Boris van de Lek en Koos van de Hout weten met souplesse deze sound en muziek neer te zetten.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Boris van der Lek and the JazzFluencers
Boris van der Lek and the JazzFluencers

Tijd en locatie

16 feb 2023, 20:00 – 23:50

De Witte Lely, Oudegracht 296 aan de Werf, Utrecht, Nederland

Leden

Over het evenement

Boris van de Lek en Koos van de Hout weten met souplesse deze sound en muziek neer te zetten. Het harmonieuze samenspel van saxofoon en een gedempte trompet, afgewisseld met innemende creatieve solo’s, creëert een unieke sfeer en sound. Dit begeleid door een super swingende ritme sectie. 

 Zij brengen een  Tribute to Ben & Sweets. De muziek en sound draait om van legendes Ben Webster (tenorsaxofonist) en Harry “Sweets” Edison (trompetist). In 1962 brachten zij het album Wanted to Do One Together uit. Dit album is in de jaren tachtig opnieuw uitgebracht onder de naam “Ben and Sweets”. Tijdens deze tribute komen meeslepende nummers voorbij zoals “Did You Call Her Today”, “Better Go”, “Centerpiece”, “Hollering At The Watkins Broadway” en prachtige ballads als “My Romance”, “Willow Weep For Me” en “In The Wee Small Hours Of The Morning” Ben and “Sweets” de beroemde LP met Ben Webster en Harry “Sweets” Edison is de basis van dit Tribute to Ben & Sweets wat draait om de geliefde muziek en sound van legendes Ben Webster (tenorsaxofonist) en Harry “Sweets” Edison (trompettist).

Boris van de Lek - tenor sax 

Koos van de Hout - trompet 

Vincent Kuiper - bas 

Mark van der Feen - piano 

Dolf Helge - drums

Deel dit evenement

bottom of page