top of page

evenement.

cultuurtheater de witte lely, werfkelder huren
de witte lely utrecht
de witte lely utrecht

Luuk staat bekend om zijn creatieve volksmuziek, met bijzondere fluiten, accordeon, shruti box, percussie, doedelzak, mondharmonica en zelfgemaakte instrumenten. Zijn optredens zijn kleurrijk en virtuoos, avontuurlijk en grappig en toveren onwillekeurig een glimlach op je gezicht. Als verzamelaar van fluiten heeft hij van alles te fluiten en vertellen. De Arabische herdersfluit ruist als een woestijnwind, de Ierse whistle zingt als een nachtegaal en de Zweedse boventoonfluit rockt als een Elvis. Trek je bergschoenen, badslippers of pantoffels aan en ga mee op avontuur!

www.luuklenders.com

Op vrijdag 13 oktober presenteert Luuk Lenders zijn soloalbum! Een cd met tien muzikale verhalen, vol met fluiten, toetsen, kleppers, rinkels en andere magische geluiden. Bij de cd-presentatie zullen ook een aantal sprankelende gastmuzikanten optreden. 


Iedereen is welkom, maar plaatsen zijn beperkt, dus wil je zeker zijn van een plekje, reserveer dan je kaartje door

€ 3,50 over te maken naar NL72 RABO 0305 7460 57 t.n.v. L.H.L.W. Lenders met als onderwerp 'cd presentatie Utrecht' en je naam. Kaartjes aan de deur kosten € 5,00. Pinnen is niet mogelijk. Ook voor drankjes aan de bar geldt dat pinnen niet mogelijk is.

Luuk kijkt er naar uit om zijn inspiratie met jullie te delen!

Inloop: 19.30 
Start concert: 20.00 
Einde: ca. 22.00 

Locatie: De Witte Lely, Oudegracht 296 a/d werf, Utrecht

Entree: 
online reserveren: € 3,50 
NL72 RABO 0305 7460 57

t.n.v. L.H.L.W. Lenders
aan de deur: € 5,00 GEEN PIN!
vol = vol!

LUUK LENDERS

CD-PRESENTATIE 

Blijf op de hoogte en meld je meteen aan voor de nieuwsbrief!

U bent aangemeld voor de nieuwsbrief.

bottom of page