top of page

Vriend 

Stichting De Witte Lely organiseert in nauwe samenwerking met uiteenlopende kunst- en culturele instellingen diverse activiteiten zoals lezingen, toneel muziek en exposities. Daarnaast bieden wij jongeren, studenten, en ouderen tegen een sterk gereduceerd tarief een podium om hun kunsten te tonen of deze verder te ontwikkelen. Om dit financieel mogelijk te maken hebben wij ook uw steun nodig. Word daarom vriend van De Witte Lely. Met een donatie van € 20,- of meer per jaar word u vriend en maakt u het mede mogelijk om onze doelstellingen te realiseren.

 

Stichting De Witte Lely is een non profit organisatie met als doelstelling het bevorderen van kunst- en culturele activiteiten in de stad Utrecht. Door u op te geven als vriend van De Witte Lely krijgt u voorrang bij reserveringen en korting op sommige toegangsprijzen. 

 

 

.

cultuurtheater de witte lely, werfkelder huren
de witte lely utrecht

vriend.

de witte lely utrecht

Wilt u nog geen vriend worden, maar wel graag op de hoogte blijven van de activiteiten van "De Witte Lely", dan kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief door uw emailadres in te vullen.

Hoe kunt u vriend worden?

Stort een donatie van minimaal € 20,- op rekening NL24 RABO 0156 1396 50  ten name van Stichting De Witte Lely te Utrecht, onder vermelding van „Donatie”, uw naam en e-mailadres zodat wij een ontvangstbevestiging van uw gift kunnen sturen.

Ik wil vriend worden en heb een donatie overgemaakt. Ook ontvang ik graag de nieuwsbrief

Bedankt voor uw aanmelding als vriend en uw inschrijving voor de nieuwsbrief.

Ik wil op de hoogte gehouden worden en ontvang graag de nieuwsbrief

U bent aangemeld voor de nieuwsbrief.

bottom of page