top of page
cultuurtheater De Witte Lely, werkelder huren

evenement.

cultuurtheater de witte lely, werfkelder huren
de witte lely utrecht
de witte lely utrecht

Zondagmiddagconcerten in De Witte Lely!

Cultuurtheater De Witte Lely organiseert een reeks onconventionele, breed georiënteerde concerten door gerenommeerde musici.

Dit initiatief kwam tot stand dankzij muziekliefhebbers die zowel opkomend als gevestigd muzikaal talent een kleinschalig podium willen bieden voor communicatief sterke muziek. De concerten vinden telkens plaats op de 1e zondag van de maand.

 

Zondagmiddag 5 juni het concert met

"Voice of Monk featuring Pepijn van der Sande".

 

'A note can be small as a pin or as big as the world, it depends on your imagination' (Monk)

The Voice of Monk (voiceofmonk.com) is een kerverse Nederlandse jazzgroep bestaande uit leden van de befaamde Monk-groep Thelonious4 (thelonious4.com) en aankomend talentvol zanger Pepijn van der Sande (soundcloud.com/pepijn-van-der-sande).

The Voice of Monk gaat op zoek naar de wrijving tussen conventies en vrijheden. Met behulp van zang, spoken word, instant composing, diverse muziekstijlen zoals rock en minimal music en Monk's eigenzinnige muzikale universum ontstaat er een overrompelende muzikaal-theatrale cross-over. Zelf-gecomponeerde muziek en zelfgeschreven (zang-) teksten staan centraal. The Voice of Monk wil een andere, vrijere manier muziek maken. De muziek van Monk is hier een perfect uitgangspunt voor. Zanger en band vormen samen een sterke creatieve eenheid die veel verder gaat dan het concept zanger plus begeleidingsband. Zij raken samen de kern van geïmproviseerde muziek.

Audio                             Video

Na het concert om ongeveer 17.15 uur kun je onder het genot van een drankje nog gezellig napraten. 

Het voorprogramma wordt verzorgd door een student van Musician 3.0 van de HKU. 'Lucas Kloosterboer begeeft zich als muzikaal maker aan de schimmige randen van de jazz. Met zowel een flink conceptueel denkvermogen als een ijzersterke intuitie gebruikt hij donkere ritmes, elektronica, en het woord om zijn muzikale ideeen vorm te geven.'

Locatie: Oudegracht 296 aan de werf, zie locatie

Datum: 5 juni 2016

Aanvang: 15.00 uur - kelder open 14.30 uur

Toegang: €12,50 per persoon (studenten €10,00), geen pin

Het volgende zondagmiddagconcert is:

3 juli met EvenSanne LEES MEER>

Blijf op de hoogte en meld je meteen aan voor de nieuwsbrief!

U bent aangemeld voor de nieuwsbrief.

bottom of page