top of page
cultuurtheater De Witte Lely, werkelder huren

evenement.

cultuurtheater de witte lely, werfkelder huren
de witte lely utrecht
de witte lely utrecht

Nieuw: zondagmiddagconcerten in De Witte Lely!

Cultuurtheater De Witte Lely organiseert een reeks onconventionele, breed georiënteerde concerten door gerenommeerde musici.

 

Dit initiatief kwam tot stand dankzij muziekliefhebbers die zowel opkomend als gevestigd muzikaal talent een kleinschalig podium willen bieden voor communicatief sterke muziek. De concerten vinden telkens plaats op de 1e zondag van de maand.

Het eerste concert 6 Maart met 

"Wild Man Conspiracy".

 

Een Nederlands trio met improvisatoren heeft hun eerste cd KNOTS uitgebracht op het New Yorkse label ‘Red Piano Records’ in 2015. De groep bestaat uit trompettist Gerard Kleijn, gitarist Guillermo Celano en drummer Joost Kesselaar. Gevestigde namen in de Nederlandse jazz- en geïmproviseerde muziekscène. Wild Man Conspiracy  staat voor spontaniteit, humor, creativiteit, speelsheid en improvisatie. De groep raast hiermee voorbij aan alle hokjes waarin zij niet gevonden willen worden en vormt hiermee een welkome aanvulling op de wereld van de jazz en geïmproviseerde muziek. LEES MEER>

 

Guillermo Celano – gitaar/effects

Gerard Kleijn – trompet, flugelhorn, voice, effects

Joost Kesselaar – drums

Het voorprogramma wordt verzorgd door studenten van Musician 3.0 van de HKU. Op 6 Maart treedt Jasmin Godoy op. Jasmin Godoy is een veelzijdig zangeres / performer en derde jaars student aan de opleiding Musician 3.0 te Utrecht, een broedplaats voor Autonoom Muzikale Kunstenaars. Op dit moment begeeft ze zich tussen twee werelden, enerzijds haar lyrische en sfeervolle akoestische muziek begeleid op haar gitaar en anderzijdsde performance art waarin ze muzikale regels loslaat en duikt in de avant-garde.

Na het concert om ongeveer 17.15 uur kun je onder het genot van een drankje nog gezellig napraten. 

Locatie: Oudegracht 296 aan de werf, zie locatie

Datum: 6 maart 2016

Aanvang: 15.00 uur - kelder open 14.30 uur

Toegang: €12,50 per persoon (studenten €10,00)

De volgende zondagmiddagconcerten zijn op:

3 april met Cool Dawn LEES MEER>

5 juni met Voice of Monk, featuring Pepijn van der Sande ZIE>

3 juli met EvenSanne LEES MEER>

bottom of page